duminică, 31 ianuarie 2010

KHL All-Star Game

All Star Game-ul Ligii Continentale de Hochei a avut loc în această după-amiază la Minsk şi a putut fi urmărită pe Boom.

Echipa lui Yashin contra echipei lui Jagr, acesta a fost ingredientul care a asigurat succesul unui meci care a adunat pe gheaţă la fel de multe vedete ca o partidă din NHL.

Partida a fost una extrem de spectaculoasă, în cele din urmă echipa lui Jagr impunându-se cu scorul de 11-8.




Vezi mai jos cele două echipe şi voturile pe care le-au adunat jucătorii din partea fanilor.

Echipa Yashin

Portar: Georgy Gelashvili (Lokomotiv) - 55 048 voturi.

Fundaşi: Sergei Zubov (SKA) - 103 136, Ilya Nikulin (Ak Bars) - 101 261.

Atacanţi: Alexei Morozov (Ak Bars) - 105 433, Alexander Radulov (Salavat Yulaev) - 104 004, Maxim Sushinsky (SKA) - 99 344.

Team Jagr

Portar: Karri Ramo (Avangard) - 104 649 voturi.

Fundaşi: Kevin Dallman (Barys) - 114 957, Sandis Ozolins (Dinamo Riga) - 113 167.

Atacanţi: Marcel Hossa (Dinamo Riga) - 112 681, Mattias Weinhandl (Dynamo Moscow) - 105 000, Branko Radivojevic (Spartak) - 98 949.

Ciuc, inca una si ma duc

SC Miercurea Ciuc a câştigat Cupa României la hochei pe gheaţă dupa ce a trecut sâmbătă, cu scorul de 4-2 (2-1, 1-0, 1-1), de deţinătoarea trofeului, Steaua Rangers, în finala competiţiei.

Golurile echipei SC Miercurea Ciuc au fost reuşite de Nikko Niinkosky '1:11, Josef Hruby '4:31, '35:06 şi Levente Zsok '56:27, în timp ce pentru formaţia bucureşteană a punctat Cam Seversson, în minutele '18:14 şi '44:47.

Pentru câştigarea trofeului, echipa ciucană a primit o recompensă în valoare de 20.000 de lei, în timp ce finalista va încasa 10.000 de lei. În timpul partidei desfăşurate la patinoarul Mihai Flamaropol, suporterii echipei Steaua Rangers au creat o atmosferă incendiară aruncând în prima repriză cu petarde şi fumigene!

În prima pauză a întâlnirii, preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă (FRHG), Tanczos Barna, l-a sunat pe conducătorul secţiei de hochei a clubului Steaua, Cristian Cârlan, căruia i-a reproşat comportamentul suporterilor stelişti. Barna i-a chemat şi pe reprezentanţii Jandarmeriei şi a făcut o cerere prin care a solicitat evacuarea galeriei echipei Steaua la prima torţă pe care suporterii o vor mai aprinde în timpul meciului.

Pe parcursul reprizei a doua, la staţia de amplificare a patinoarului, organizatorii le-au solicitat fanilor prezenţi la meci să nu mai arunce cu petarde, fumigene şi alte substanţe explozive, în caz contrar existând riscul ca meciul să fie oprit definitiv.

, tot l"Cel mai bun atacant" al finalei a fost desemnat Levente Hozo, de la Sport Club Miercurea Ciuc, care a ajuns la şase titluri de campion şi tot atâtea Cupe ale României câştigate în carieră, Stanislav Kozuch, tot la Sport Club, a primit titlul de "Cel mai bun portar", iar sportivul echipei Steaua, Evgheni Pisarenko a fost declarat "Cel mai bun fundaş".
Hochei pe gheată - Jocuri Online - Bucură-te de gustul victoriei!